Publisert Legg igjen en kommentar

Velkommen til sommerfest!

Velkommen til sommerfest søndag 12. juni kl. 12 – 16.

Kom og kos deg med hyggelig sommerstemning, sprudlende drikke, lett servering og fine premier. Opplev vårt rike utvalg av kelimer, tepper og puter i alle farger, mønstre og størrelser. Lån og prøv – helt uforpliktende og gratis.

Send gjerne din påmelding i dag,  eller ring 24 11 88 99. Kom når det passer deg mellom kl 12 – 16.

Bor du utenbys, kontakt oss for bilder og hjemlån– fraktfritt og uforpliktende.

 Vinn en fin pute! Kommer du på festen, er du med i trekningen av en pute etter eget valg, eller et gavekort. Kan du ikke delta? Send oss en e-post innen 11. juni med bilder av et rom du ønsker å fornye. Da blir du også med i trekningen. Klikk her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *