Publisert

VIKTIG INFORMASJON OM MAROKKO

Etter det tragiske jordskjelvet i fjellene sydvest for Marrakech sender vi vår dypeste medfølelse til alle berørte mennesker der. Vi deler deres sorg, med våre beste trøstende og støttende tanker.

Til alt hell har det gått veldig bra med vår prosjektfjellbygd Amassine og områdene rundt (Ait Benhaddou, Taznakht m.v.). I hovedbygda var det ingen sårede eller omkomne; og ingen større bygningsskader, bortsett fra ved den gamle lagerborgen og en minaret.  I seterbygda høyere opp i fjellene, der det er mange små, enkle og gamle hus, mistet en kvinne med sin datter livet. Ellers er alle i god behold.

Vi takker for de mange henvendelser med varm omtanke for kvinnene og familiene i våre prosjekter. De hilser tilbake og ønsker velkommen til besøk. I disse tunge tider setter de også ekstra pris på at deres tepper, kelimer og puter blir verdsatt og valgt av norske kunder.