Ledig stilling

Bli DOBAG-medarbeider

Har du sans for interiør, erfaring fra salg og er glad i produkter av høy kvalitet? Vi har ledig stilling som deltidsmedarbeider i vårt galleri.

Arbeidsoppgaver
Daglig oppfølging av kunder gjennom veiledning og salg, både i galleriet og via telefon, data, skriftlig korrespondanse. Kontorarbeid med bl.a. oppdatering av websiden, dataregistrering m.m.

Kvalifikasjoner
Gode kunnskaper om interiør og farger er en fordel. Men vel så viktig er salgserfaring med kapitalvarer. Utdannelse og/eller erfaring innen markedsføring vil anses som positivt. Søkeren må kunne vise til tidligere praksis med databehandling og ha god muntlig og skriftlig formuleringsevne i norsk og engelsk. Arbeidet krever evne til struktur og nøyaktighet i den daglige gjennomføringen av galleriets rutiner.

Egenskaper
Vi søker deg som kan legge din sjel i det du arbeider med. Som er både entusiastisk, initiativrik, utadvendt, serviceinnstilt og samarbeidsvillig. Som stiller høye krav til kvalitet. Som har sans for form, farge, kunst og interiør. Stillingen i Galleri Dobag medfører stort ansvar og betinger seriøs og tillitvekkende opptreden, høy innsatsvilje, samt selvstendig, nøyaktig og målrettet arbeide. Aktiviteten i dette velrennomerte galleriet er til tider stor, med adskillig krav til fleksibilitet og stå-på-humør. Du bør også være i god fysisk form pga tidvis tunge løft.

Vi tilbyr
En annerledes, variert og spennende jobb i et særdeles vakkert fysisk miljø, gode medarbeidere og hyggelige, kvalitetsbevisste kunder. Fine muligheter for faglig og personlig utvikling. Stillingen på 50 % kan eventuelt økes og ansettelsesformen endres ved god innsats og praktiske resultater.

Om arbeidsgiveren
Galleri DOBAG er spesialisert på plantefargede tepper og kelimer, og representerer DOBAG-prosjektet i Skandinavia. Etter mer enn 36 år i Norge har DOBAG et sterkt renommé som seriøst alternativ, med farger og kvaliteter som er vanskelig å finne maken til. Galleriet holder til i et historisk hus fra 1700-tallet, sentralt på Skøyen i Oslo.

Søk her!