Personvernerklæring

Personvernerklæring (Data privacy statement) 

Beskyttelsen av dine data er viktig for oss. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan dine personlige opplysninger blir lagret hos oss når du besøker og bruker dobag.no. Vi forteller også hvorfor dette gjøres. Og vi følger det til enhver tid gjeldende regelverk for personvern.

NÅR DATA LAGRES
Vi tar vare på informasjon
– når du besøker dobag.no og velger tepper eller puter som favoritter. Opplysningene lagres midlertidig i informasjonskapsler.
– når du har sendt oss en henvendelse gjennom vårt kontaktskjema eller ønsker å motta vårt nyhetsbrev.
– når du ønsker hjemlån eller kjøp. Da lagrer vi en del nødvendig informasjon: navn, leverings- og epostadresse samt telefonnummer.
– når du oppretter din egen side på dobag.no. Der kan du både lagre favoritter i lengere tid og enkelt bestille hjemlån. Vi tar vare på navn, adresse, e-post og telefonnummer.

HVORFOR DATA LAGRES
For å
– kontakte deg i forkant av et hjemlån og sende til rett adresse
– etablere din egen side for deg
– svare på dine henvendelser, gi god kundeservice og behandle eventuelle klager
– forebygge eller gripe inn overfor svindel
– overholde juridiske forpliktelser
– forbedre våre tjenester og nett-tilbud
– sende deg nyhetsbrev hvis du velger å motta dem

NB: Vi tar kun vare på de gitte opplysninger så lenge vi trenger dem til de formål informasjonen er samlet inn for, og til vi eventuelt ikke lenger er lovpålagt eller har lovhjemmel til å beholde dem.

Hvem som har tilgang
Kun ansatte hos DOBAG har tilgang til informasjon du oppgir til oss. Det gjelder opplysninger som navn,
e-postadresse, telefon og leveringsadresse. Dette for å gi deg den beste servicen vi kan tilby.

Hva vi deler med andre
Vi deler aldri dine personopplysninger med andre aktører.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres i nettleseren på datamaskinen eller mobilen. Personopplysninger lagres aldri i informasjonskapsler. Ved å besøke og bruke nettsiden samtykker du i at vi benytter cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Informasjonskapsler lagres for å måle trafikk, se hvilke deler av dobag.no som er mest interessant for brukerne, og dermed for å forbedre nettsiden. Velger du tepper / puter som favoritter eller for gratis hjemlån, huskes denne informasjonen i en informasjonskapsel. Dette gjør ting lettere for deg. Du kan selv velge å slette informasjonskapsler i din nettleser.

Dine rettigheter
Har du opprettet din egen side, kan du be om å få utskrift av alle data du har gitt oss. Opplysninger som er feil, misvisende eller mangelfulle kan du be om å få rettet. Du kan også be om at dine personlige opplysninger blir slettet, med unntak av informasjoner vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige grunner. Dette kan føre til at din side blir slettet eller at du ikke lenger kan motta nyhetsbrev.

Henvendelser
Sender du oss en henvendelse via e-post eller på andre måter, vil informasjonen fra denne kommunikasjonen bli lagret for å kunne behandle henvendelsen.

Nyhetsbrev
Registrerer du ønske om å motta nyhetsbrev fra DOBAG, kan du når som helst melde deg av igjen.