Service

DOBAG er mer enn bare tepper og puter. Les her om hva du får hos oss.

Gratis, uforpliktende hjemlån

Opplev plantefargenes unike varme, glød og utstråling i dine egne omgivelser. Lån og prøv tepper og puter før du bestemmer deg. Slik kan du se best hvordan de passer i ditt eget miljø. 

Hos oss får du låne gratis og uforpliktende. Ved behov leverer vi hjem til deg i Oslo-området og sender fraktfritt over hele landet, tur – retur. 

Gratis interiørhjelp

Om du ønsker, kommer vi gjerne på hjemmebesøk og hjelper deg med gode råd. Du kan også få gratis bistand av vår interiørarkitekt eller – konsulent – uansett hvor du bor i landet.

To års full bytterett

Som DOBAG-kunde har du to års full bytterett for tepper og kelimer. De er laget av beste ull, med holdbare plantefarger og solid håndverk. Derfor tåler de daglig bruk og blir enda vakrere med årene.

Teppeunderlag

Vårt spesialutviklede antiskli-teppeunderlag passer til alle typer gulv og tepper. Det puster og egner seg dermed også for varme gulv. Kelimer føles også mykere og blir mer behagelige å gå på. Ikke minst er et godt underlag svært viktig for å forhindre fallulykker.

Reparasjon og restaurering

Vi utfører fagmessig reparasjon og restaurering av både nyere, eldre og antikke tepper.

Spesialbestillinger

Kvinnene i våre prosjekter er dyktige til å lage tepper etter kundenes egne ønsker. Spesialbestillinger medfører ingen pristillegg.

Håndvask

Et håndknyttet eller -vevd teppe bør kun vaskes for hånd. Vi kan hjelpe deg med skånsom og betryggende håndvask av alle typer tepper. Prosessen inkluderer en gjenforedling av teppet med lanolin. Dermed får teppet naturlig glans og impregnering for mange år fremover.

Forbrukerveiledning

Vet du nok om orientalske tepper? Les vår forbrukerveiledning skrevet i samarbeid med Forbrukerrådet.